“Nye Perspektiver – Unge kommer til mikrofonen”

Billede1

Nye øjne og nye ideer 

Gennem snart to årtier har jeg hujet og skreget om lokale fødevarer – Gentagne gange har jeg stået ved de høje cafeborde og delt meninger og holdninger med så at sige de samme mennesker – Det siger sig selv, at hvis man virkelig vil have løst en meget komplekst problem, og man kan se der ikke sker det store fremskridt, så når man til et punkt, hvor man helt automatisk vil konkluderer – Skal vi inddrage nye stemmer i debatten og dermed få helt nye øjne og tanker ind i debatten. Ja slevfølgelig skal vi det.

Gennem en lang årrække, har jeg haft den fornøjelse og været mentor for en masse studerende der har lavet projekter inde for dagsordenen ” Lokale Fødevarer” , og har også der mødt de mest fantastiske visionære unge mennesker, der i den grad har noget nyt at bidrage med i forhold til både perspektivering og ikke mindst bud på løsninger.

Derfor har jeg besluttet at lave lidt om i min plan i forhold til at lave en artikelserie om lokale fødevarer skrevet af mig selv, men derimod inviterer studerende og iværksættere ind, der enten har lavet et spændende afgangsprojekt eller har fået en god forretnings ide, der understøtter tænkningen om et parallelt fødevaresystem og dermed fremme vilkår for lokale fødevarer –

Vil du skrive med ?

Hvis du og dine medstuderende har skrevet et speciale om der indeholder tanker om lokale fødevarer, eller er du iværksætter og har gjort dig tanker om hvordan vi fremmer lokale fødevarer, så vil jeg meget gerne høre fra jer –

  1. I skriver en mail til mig hvor i kort formulerer jeres projekt – ( Maks en lav a 4 side) – Dernæste taler vi sammen om hvordan i gerne vil kommunikerer jeres budskab fra jeres projekt eller om jeres iværksættervirksomhed.
  2. Jeg forestiller mig, at vi holder det på ca 2 skrevne A4 sider, som jeg så lægger op her, samt sørger for vi får jeres viden i spil hos både beslutningstagere og andre omkring mig i mit netværk.

Jeg glæder mig til at høre fra jer – I er altid meget velkommen bare at give et ring, og få en snak om jeres projekt eller jeres forretningside –

Jeg får den fedeste energi af at være iblandt jer med de nye tanker, og vil med glæde sætte både min viden og mit netværk i spil for at vi i fællesskab får sat noget fut under hele dagsordenen omkring lokale fødevarer – Lokal, regional og national selvforsyning og alt det andet som ordet ” Lokale Fødevarer ” relaterer til-

Glæder mig til at hære fra jer – Jesper Zeihlund – “The Local Food Mind”

jesper@localfoodmind.dk – +45 51 93 53 63