Bog bliver til undervisningsmateriale

det kulinariske spor bog

“Det kulinariske Spor for Kokke, Bønder & Købmænd” bliver til undervisningsmateriale” hos Local Food Academy, og vil kunne bruges af alle.

For snart 5 år siden kom min første bog til verden, nærmest ved et tilfælde.

Da jeg selv kommer fra den praktiske udførende del af verden, har jeg altid været opmærksom på at praktisk udøvende faggrupper var med på dagsordenen – og sørger for der kommer viden til dem, der normalt ikke bruger deres tid på at læse videnskabelige artikler.

Det kulinariske spor er en generel overflyvning af emnet lokale fødevarer, forklaret på en så enkel måde som muligt, hvilket har gjort den som eftertragtet undervisningsmatriale på både fagskoler, samt mere akademiske uddannelser

Jeg er begyndt at tage bogen til gennemsyn og vil i løbet af 2023 have en revideret udgave af den oprindelige bog – Dernæst har jeg fundet en gruppe mennesker, der kommer med ideer til hvad opgave delen i bogen skal indeholde – Der kommer dermed en opgave bog i tilknytning til selve bogen

Der vil være nogle opgaver der er individuelle og nogle egnet til grupper –

Ved bordet

3 forskellige niveauer: Folkeskole, fagskole og Professionshøjskoler

Måske til universiteter, men det er ikke sikkert niveauet i bogen kan løfte til et passende akademisk niveau

Jeg regner med det hele er færdigt og klar til nytår 2024 og dermed kan bruges fra skolestart august 2024. Det bliver højest sandsynlig før, men erfaring har lært mig at undervisningsmateriale er tidskrævende at udvikle

Du kan se den nuværende version af bogen her

UNDERVISER Du og har en mening og gode råd, så skriv endelig til mig – jesper@localfoodmind.dk